Familiebedrijf sinds 1972

Autobedrijf Van Roon en Autobedrijf Roocar zijn een begrip in de Krimpenerwaard. Twee vestigingen waar we drie gerenommeerde merken vertegenwoordigen: Honda, Nissan en Renault-Dacia. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1972. Daarvoor verhuurde onze vader automobielen, want hoe ondenkbaar dat nu is, in die tijd werden nauwelijks auto’s verkocht.

Onze vestigingen

 1. Roocar
  Roocar
  Binnenweg 1
  2923 BA Krimpen aan den IJssel
  Tel 0180 550544
  Route en openingstijden
 2. Van Roon
  Van Roon
  Stad en Landschap 39
  2923 BK Krimpen aan den IJssel
  Tel 0180 515237
  Route en openingstijden

Autobedrijf Van Roon en Roocar

Inmiddels vertegenwoordigen we als Autobedrijf Van Roon al meer dan een kwart eeuw het merk Honda. In 1990 openden we tegenover Autobedrijf Van Roon een tweede vestiging onder de naam Autobedrijf Roocar. Roocar is sinds 1990 Nissan-dealer.

Samen vertegenwoordigden we de afgelopen jaren dus twee zeer betrouwbare Japanse automerken. Sinds juni 2013 is daar het Franse automerk Renault bijgekomen. Dat lijkt wellicht een vreemde eend in de bijt, maar dat is het toch niet. Want al een aantal jaren geleden sloegen Nissan en Renault op hoog niveau de handen ineen. Dus toen ons recent het Renault-dealerschap werd aangeboden, zeiden wij meteen volmondig ‘ja’. Dat is ook meteen een extra goede reden om onze autobedrijven bij een breder publiek onder de aandacht te brengen.

In de Krimpenerwaard weten de meeste Honda- en Nissanrijders ons wel te vinden en de particuliere Renaultrijders hebben we al rechtstreeks benaderd. Maar misschien dat u ons nog niet kent. En daar willen wegraag verandering in brengen.

Eerlijkheid duurt het langst

Wij zijn een autobedrijf waar de klant centraal staat, wij kennen onze klanten en bij ons duurt eerlijkheid het langst. Had onze vader al te maken met grote veranderingen in de markt, ook in deze tijd is het belangrijk om alle ontwikkelingen bij te houden. Niet alleen klanten veranderen, maar ook hun eisen en wensen en in het verlengde daarvan ook de markt. Wij spelen daar zo goed mogelijk op in, maar blijven wel vasthouden aan traditionele normen en waarden.

Er gaat natuurlijk niets boven persoonlijk contact. Kom daarom gerust eens langs. Voor een proefrit in een van onze nieuwe modellen of occasions. Voor een onderhoudsbeurt van uw auto en dat mag natuurlijk ook als u een ander merk auto rijdt. Of voor een van onze andere services die we bieden.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem gerust contact op.

Neem contact op