Eerste glimp van vernieuwde Nissan Juke

Geen reacties

Nissan laat alvast een klein stukje van de vernieuwde Juke zien. De compacte cross-over wordt onthuld op de autosalon van Genève volgende week.

De Nissan Juke is toe aan een facelift. De cross-over die een trend zette in het compacte segment krijgt een gewijzigde voor- en achterkant. Daarom is de plaagfoto die we nu krijgen van Nissan nietszeggend, want daarop zijn de veranderingen niet te zien.

Nissan belooft dat de Juke de meest stijlvolle cross-over in zijn segment wordt. Dat segment is sinds de komst van de Juke behoorlijk uitgebreid, onder andere de Opel Mokka, Peugeot 2008 en Renault Captur vissen in dezelfde vijver. Om al die nieuwe spelers van repliek te voorzien vernieuwt Nissan het design en de techniek van de Juke.

Naast de uiterlijke wijzigingen staan er namelijk technische verbeteringen op de planning, de Juke wordt zuiniger en schoner en krijgt ‘nieuwe technieken’. Ook belooft Nissan dat de Juke praktischer wordt. Over minder dan een week weten we hoe Nissan al deze beloftes inlost.

Bekijk alle primeurs van de autosalon van Genève 2014.