Vernieuwde Nissan Micra niet duurder

Geen reacties

Nissan heeft de prijzen van de vernieuwde Micra bekend gemaakt. Er verandert weinig: motoren, prijzen en uitvoeringen blijven nagenoeg gelijk.

Nissan heeft bij het drukken van de nieuwe prijslijsten maar weinig hoeven te wijzigen. De prijzen blijven gelijk, wat betekent dat de vanafprijs nog steeds 10.950 euro is en dat er twee motoren leverbaar zijn: de 1.2 met 80 pk en 1.2 DIG-S met 98 pk.

Ook de uitvoeringen zijn in grote lijnen gelijk, de Visia, Acenta, Connect Edition en Tekna zijn wederom in de prijslijst te vinden, de Elle-uitvoering verdwijnt. Nissan biedt bij de verkoopstart, per direct, 750 euro korting op de Connect Edition. Als je nu al een Nissan rijdt krijg je zelfs 1.250 euro korting.

Wil je 14 procent bijtelling op je Nissan Micra? Dan ben je snel klaar met kiezen, de 1.2 DIG-S met 98 pk in Visia-uitvoering en met handbak is de enige versie die (alleen dit jaar nog) van 14 procent bijtelling profiteert. De andere uitvoeringen vallen dit jaar en in 2014 in de 20 procent-klasse.