Vernieuwde Nissan Micra duikt op in Thailand

Geen reacties

Nissan heeft zijn vernieuwde Micra voorgesteld. Officieel alleen nog voor Thailand en India maar de wijzigingen worden op termijn ook op de Europese versie doorgevoerd.

De Nissan Micra maakt zich op voor een facelift. Europa moet nog even wachten maar de auto zoals je die hier ziet gaat Nissan ook in Nederland leveren. Dat zal nog dit jaar zijn maar wanneer precies is nog niet bekend. De uiterlijke veranderingen zijn niet groot maar wel doeltreffend, de Micra oogt wat stoerder.

Aan de voorkant past Nissan een nieuwe grille toe, waarin het logo net als bij diverse andere Nissans wordt omlijst door een chromen rand. Ook is er een nieuwe bumper, met grotere ondergrille en mistlichten die meer richting de zijkant zijn geplaatst.

Aan de achterkant zijn de wijzigingen kleiner, met een iets andere bumper en led-techniek voor de achterlichten heb je het wel gehad. In het interieur zijn nieuwe kleuren en een gewijzigde middenconsole te vinden. Of er ook technische fijnslijperij heeft plaatsgevonden is nog niet bekend maar de Micra is qua motoren nog steeds bij de tijd dus echt nodig is dat niet.