Vernieuwde Nissan Leaf ook zonder accu’s te koop

Geen reacties

Nissan biedt de vernieuwde Leaf aan met en zonder accu’s. In dat laatste geval moet je de batterijen leasen tegen een bedrag van minimaal 79 euro per maand.

De prijzen van de vernieuwde Leaf zijn binnen. De keuze is een stuk groter geworden, want Nissan levert vanaf nu drie uitvoeringen: Visia, Acenta en Tekna. Voorheen was er maar een uitvoering. De vanafprijs ligt dan ook wat lager, op 29.790 euro.

De Leaf is echter nog bereikbaarder als je ervoor kiest om de accu’s niet te kopen maar te leasen. Dan gaat er 5.900 euro van de prijs af maar moet je wel maandelijks minimaal 79 euro betalen om de batterijen te leasen. Het maandbedrag is afhankelijk van het aantal te rijden kilometers en de duur van het leasecontract.

De vernieuwde Leaf is te verkrijgen met diverse nieuwe opties, waaronder lederen bekleding en de Around View Monitor die we van de Qashqai kennen. De nieuwe 6kW-lader halveert de laadtijd van 8 naar 4 uur en is een optie van 965 euro, wil je een snellader – 30 minuten laden, voor 80 procent acculading – dan komt er nog eens 490 euro bij. Die laatste is standaard op de Acenta- en Visia-uitvoeringen. Je kan de Leaf ook laten uitrusten met een zonnepaneel voor 300 euro.  

Alle prijzen van de vernieuwde Leaf vind je hieronder in de tabel. De elektrische auto verschijnt deze zomer in de showrooms.

Prijzen vernieuwde Nissan Leaf
Met accu’s zonder accu’s
Visia 29.790 euro   23.890 euro
Acenta 32.790 euro 26.890 euro
Tekna 35.190 euro 29.290 euro
Acculease   v.a. 79 euro p/mnd