Limited: Nissan Juke Ministry of Sound

Geen reacties

In de dancewereld is het muzieklabel annex elektronicamerk Ministry of Sound geen onbekende. Nissan, die de Juke graag als ‘urban car’ omschrijft, heeft de handen met MoS ineengeslagen. De vrucht van deze samenwerking is de beperkt beschikbare cross-over Juke Ministry of Sound, die met Music Pack wordt geleverd.

Natuurlijk heeft de limited edition Nissan Juke Ministry of Sound een speciale aankleding. Dat begint met 17 inch witte lichtmetalen wielen. Wit is ook de kleur van de portiergrepen en spiegelkappen, terwijl de B-stijl in hoogglans zwart is afgewerkt. In het interieur keert de kleur wit terug op de middenconsole en in de stiksels van de lederen bekleding. Daarmee zijn stoelen, stuurwiel en pookknop bedekt. Het zwart-witte MoS-logo ontbreekt niet.

Alle kopers van een Juke Ministry of Sound krijgen een Music Pack bij de auto. Dat bestaat uit een witgekleurde 8 Gb Apple iPod Touch met de logo’s van de twee merken erin gegraveerd. Je beschermt de muziekspeler met een koker die in Nissans zelfreparerende lak is bespoten. Verder zit onder meer een MoS-koptelefoon met Juke-logo’s in het pakket.

De speciale Juke is alleen verkrijgbaar in Metallic Black of Solid White lak. Wel kunnen kopers kiezen uit alle motoren en versnellingsbakken die deel uitmaken van het Juke-assortiment. Er worden maximaal drieduizend MoS-Jukes verkocht, verdeeld over de Europese markt. De prijs en leverdatum zijn nog niet bekendgemaakt. De limited edition cross-over debuteert eind deze maand op de Moscow International Automobile Salon.