Personalisatieprogramma Nissan Juke breidt uit

Geen reacties

Hou je van fel oranje of juist van bescheiden zwart? Voortaan zijn er meer mogelijkheden je Nissan Juke – nieuw of reeds in je bezit – te onderscheiden van de rest. Bijvoorbeeld met wielen in contrasterende kleur. Of met een van de nieuwe accessoirepakketten. En dit is nog maar het begin.

Terwijl de een na de andere rivaal wordt gepresenteerd voor de populaire cross-over Juke is Nissan deze concurrenten alweer een stap voor. Na de presentatie van steeds meer speciale Juke-versies (de Juke Nismo, de Juke-R, gelimiteerde uitvoeringen zoals de Ministry of Sound) zet Nissan in op het uitgebreid personaliseren van de auto.

Al sinds de introductie hebben autokopers de mogelijkheid om diverse onderdelen naar wens te kiezen, maar met de lancering van het personalisatieprogramma komen er veel meer nieuwe opties. Als eerste zijn vijf contrasterende kleuren verkrijgbaar die de auto extra cachet moeten geven. Lichtmetalen wielen, spiegelkappen, de ringen rondom de mistlampen, dorpels, dakspoiler en het handvat voor de achterklep zijn voortaan leverbaar in de tinten Force Red, Glossy White, Orange Racing, Piano Black en Silver Grey.

Daarnaast verschijnen drie nieuwe ‘designpakketten’. Over deze optiepakketten met de namen Style, Premium en Exclusive hebben we momenteel nog geen informatie. Wel is duidelijk dat de inhoud te combineren is met bovengenoemde contrastkleuren. 

En dit is nog maar het begin. Nissan laat weten dat het ‘ambitieuze plannen’ heeft om het aantal individualiseringsopties – achteraf te monteren onderdelen – flink uit te gaan breiden. Zo kun je straks net als in een Mini in een unieke Juke rondrijden. De nieuwe opties zijn zowel verkrijgbaar voor een nieuw te bestellen Juke als voor een die reeds in je bezit is.