Alleen voor vrouwen: Nissan Micra Elle

Geen reacties

Nissan brengt in samenwerking met modetijdschrift Elle een speciale versie van de Micra op de markt. De Micra Elle is voor de ‘stijlbewuste, onafhankelijke, moderne vrouw’. Dus mannen: wegwezen!

Een nieuwe uitvoering speciaal voor vrouwen, dat is de Micra Elle. En niet zomaar vrouwen, Nissan richt zich met dit model op ‘stijlbewuste en onafhankelijke vrouwen’. Wat is de Micra Elle dan? Een rijk uitgeruste uitvoering van Micra met een vleugje stijl en volgens de makers ‘meer dan een Micra met Elle-logo’.

In de meest letterlijke zin van het woord klopt dat in ieder geval, want de Elle is gebaseerd op de rijk uitgeruste Acenta-uitvoering en heeft als extra’s een panoramadak, verchroomde accenten onder de grille, verchroomde deurgrepen, gelakte lichtmetalen wielen, mistlichten vóór en een dakspoiler.

De Elle-logo’s zijn te vinden op de voorspatborden, de achterklep en de vloermatten. De Micra Elle is alleen verkrijgbaar in de kleuren Ocean Blue en Dark Red. Onder de motorkap ligt de 98 pk sterke 1.2 DIG-S benzinemotor, want de stijlbewuste, onafhankelijke, moderne vrouw wil wel een beetje door kunnen rijden. Op de autosalon van Parijs eind deze maand debuteert de Micra Elle, de prijs is nog niet bekend.