Facelift(je) voor Nissan 370Z

Geen reacties

De Nissan 370Z is opgefrist. De wijzigingen zijn niet groot en dat is maar goed ook. Motorisch blijft alles bij het oude.

Nissan heeft de 370Z voorzichtig bijgepunt. Al te grote wijzigingen zouden het karakter van de auto kunnen aantasten. Het meest opvallend is de nieuwe voorbumper met grote ondergrille, die doet denken aan het exemplaar van zijn voorganger, de 350Z. De 370Z krijgt er een wat stoerder aanzien door.

Links en rechts van de grille is nu led-dagrijverlichting te vinden en achter heeft Nissan in het midden een rode reflector geplaatst. Verder zou je de auto nog kunnen herkennen aan nieuwe lichtmetalen wielen (18 of 19 inch) of de nieuwe lakkleuren Magna Red – zoals op de foto’s – en Midnight Blue.

In het interieur verandert eigenlijk niets. Als optie biedt Nissan nu een Bose audiosysteem aan. Ook nieuw is het ‘GT-R-style’ remsysteem, eveneens een optie. De 3.7 V6 benzinemotor levert onveranderd 328 pk. De vernieuwde 370Z verschijnt in juni bij de dealers, prijzen zijn nog niet bekend. Wie niet kan wachten moet naar Chicago afreizen, op de plaatselijke Motorshow beleeft de vernieuwde 370Z zijn werelddebuut.