Nissan Micra SR speciaal voor Nederland

Geen reacties

Om het onschuldige karakter van de Micra wat pit te geven heeft Nissan de SR bedacht. Deze speciale uitvoering is alleen in Nederland verkrijgbaar.

De naam SR belooft veel goeds. Toch is enige terughoudendheid op z’n plaats, het gaat namelijk puur om uiterlijk vertoon. Maar: als je de Micra bestelt met de 98 pk sterke DIG-S-motor dan heb je toch best een snel autootje.

Wat houdt de toevoeging SR dan in? Nou, striping bijvoorbeeld. Afhankelijk van de gekozen lakkleur brengt Nissan rode of zilvergrijze strepen aan op de flanken, met daarop de letters SR. Verder monteert het merk 15 inch lichtmetalen wielen met antracietkleur en een SR-badge op de achterklep.

In het interieur zijn speciale vloermatten te vinden met een rode bies en SR-logo. De zwart/grijze stoelbekleding heeft contrasterend rode stiksels en als klap(je) op de vuurpijl zijn er sportpedalen met ‘alulook’. De SR is verkrijgbaar in vier kleuren: blauw, zwart, wit en zilvergrijs. Nissan biedt het pakket per direct aan voor 1.500 euro. Je kunt de SR op elke uitvoering bijbestellen.