Kwaliteitsslag Nissan Murano

Geen reacties

Nissan heeft de Murano voor modeljaar 2012 enigzins aangepast. Daarbij heeft de fabrikant vooral zijn best gedaan om de kwaliteit van het interieur te verhogen.

De Nissan Murano gaat alweer bijna 10 jaar mee. Het merk doet daarom zijn best de SUV up-to-date te houden. Voor modeljaar 2012 voert Nissan enkele wijzigingen door, die vooral in het interieur moeten leiden tot een hogere kwaliteit.

Daar heeft de lederen bekleding niet langer een ruche effect, is de oranje verlichting vervangen door witte en is de belettering van de wijzerplaten vernieuwd. Ook de middenconsole is aangepast. Het optionele dvd-scherm wordt nu vervangen door twee afzonderlijke exemplaren, die in de hoofdsteunen van de voorstoelen worden geïntegreerd.

De buitenzijde is overigens ook bijgepunt. Er zijn nieuwe achterlichten die op die van de Qashqai lijken. Nissan biedt voortaan de metallic kleuren Pearl White en Graphite Blue aan, evenals nieuwe lichtmetalen 18 inch wielen met vijf V-vormige spaken.

Wat blijft is de standaard All-mode 4×4 i-aandrijving, het uitgebreide Nissan Connect Premium navigatie- en audiosysteemsysteem en de elektrisch bedienbare achterklep met camera’s.