Nieuwe uitvoering Nissan 370Z

Geen reacties

Nissan voert enkele verbeteringen door aan de 370Z en introduceert een nieuwe uitvoering: de GT Edition. Zo zijn de Coupé en Cabriolet helemaal klaar voor het nieuwe modeljaar.

Nissan heeft de 370Z licht opgewaardeerd voor het nieuwe modeljaar. De achterwielaandreven sportauto heeft betere veren en dempers gekregen, die de rij-eigenschappen positief moeten beïnvloeden. Verder heeft Nissan de standaarduitrusting aangevuld met een bandenspanningsysteem en is er een nieuwe kleur: Gun Metallic.

Als je een automaat bestelt dan krijg je voortaan ook een ‘snow mode’ en het navigatiesysteem is verrijkt met een achteruitrijcamera. Nieuwe is de uitvoering GT Edition, die naast de bestaande standaard 370Z in het gamma komt.

De GT Edition heeft een rijkere standaarduitrusting, die onder andere bestaat uit 19 inch Dark Grey-wielen, zwarte lederen bekleding en een navigatiesysteem. De GT Edition is alleen verkrijgbaar in de kleuren Pearl White, Kuro Black en Black Rose. Bovendien krijg je speciale GT Edition-stickers. De prijs van de nieuwe uitvoering bedraagt 63.145 euro, een meerprijs van 3.395 euro ten opzichte van de standaarduitvoering. De GT Edition is er alleen als Coupé.