Nissan leeft zich uit op Leaf, Juke en 370Z

Geen reacties

Nissan presenteert op de autoshow van Tokio in januari speciale versies van de Juke, Leaf en 370Z. De aanpassingen zijn alleen optisch.

Nissan toont op de aanstaande autoshow van Tokio speciale uitvoeringen van de Leaf, Juke en 370Z. De meest in het oog springende conceptcar is de witte Leaf. Die oogt futuristisch met z’n speciale bodykit. De bumpers zijn gladgetrokken en onderin de voorbumper plaatst Nissan LED-verlichting. De witte wielen maken het plaatje compleet.

Waar de getoonde Leaf een niet-realistische uitspatting is zijn de aanpassingen aan de Juke productieklaar. Sterker nog, de bodykit die de getoonde Juke heeft komt ook beschikbaar op de Europese markt. De aanpassingen zijn wat minder spectaculair dan bij de Leaf maar de Juke heeft aangepaste bumpers, speciale wielen en andere accessoires.

Dan is er nog de 370Z. Ook die is optisch ‘verfraaid’ met verschillende aanpassingen. We zien een geheel nieuwe voorbumper, een spoilerlip en een extra grote achterspoiler. Naast deze drie modellen toont Nissan nóg vijf auto’s die soortgelijke aanpassingen ondergingen maar deze modellen worden alleen in Japan verkocht.