Eerste foto Nissan 370Z Roadster uitgelekt

Geen reacties

UPDATE: officiële foto’s. Tussen al het ‘kommer-en-kwel-nieuws’ door hebben we gelukkig ook nog ‘echt’ autonieuws. Hier is de eerste uitgelekte foto van de nieuwe Nissan 370Z Roadster, die morgen op de Autoshow van New York wordt onthuld.

Omdat het om een uitgelekte foto gaat ontbreekt de officiële informatie helaas. Het kenmerkende uiterlijk van de 370Z blijft voor een groot deel overeind bij de Roadster. Zelfs de oplopende carrosserie ter hoogte van het achterwiel heeft Nissan weten te behouden.

Uiteraard heeft de Roadster dezelfde 3.7 V6 die ook in diverse Infiniti-modellen ligt. In de 370Z levert het blok flink meer vermogen dan in z’n luxe-broertjes, namelijk 331 pk. Samen met indrukwekkende koppel van 366 Nm zorgt dat voor flitsende acceleratiecijfers, die waarschijnlijk net iets onder het niveau van de coupé liggen.

Ook voor de open 370Z stelt Nissan twee versnellingsbakken beschikbaar, een zeventraps automaat en een handgeschakelde zesbak. De auto staat pas ver na de zomer in de showroom, morgen onthult Nissan het model op de Autoshow van New York.