Eerste Nissan GT-R in Nederland gearriveerd

Geen reacties

De veelbesproken Nissan GT-R heeft nu eindelijk definitief Nederlands grondgebied bereikt. Het enige Nissan High Performance Center in Nederland, Visscher Amsterdam, heeft een Japans exemplaar van de sportauto ter beschikking gekregen voor promotiedoeleinden.

Afgelopen weekend werd de Nissan GT-R gepresenteerd op Zandvoort tijdens de A1 GP. Eerder fungeerde de Nissan GT-R al als pacecar tijdens Bavaria City Racing in Rotterdam. Voor dat evenement werd een exemplaar speciaal uit Japan overgevlogen. Ditmaal blijft de GT-R in Nederland. Aanstaande zaterdag is de auto te zien op de beurs 100% Tuning in Ahoy en de volgende dag reist de GT-R naar het TT Circuit in Assen voor de Autovisie Time Attack. Tussendoor is de auto ook te zien bij Visscher Amsterdam, maar alleen op afspraak.

Het gaat wel om een Japanse versie van de Nissan GT-R. Op technisch vlak is deze niet helemaal vergelijkbaar met de Europese versie, die vanaf maart 2009 geleverd gaat worden in Nederland. Nissan Nederland heeft al enkele tientallen orders genoteerd.