Gelimiteerde editie van Nissan X-Trail

Geen reacties

De Nissan X-Trail is tijdelijk leverbaar in een gelimiteerde, extra voordelige uitvoering. De X-Trail Limited Edition is met een vanafprijs van 31.845 euro zo’n 2.500 euro goedkoper dan het reguliere model.

Nissan heeft echter niet bezuinigd op de uitrusting. Standaard beschikt de X-Trail Limited Edition over onder meer automatische airconditioning met ventilatiemogelijkheid voor de achterpassagiers, cruise control, een 6cd-wisselaar en Bluetooth-telefoonvoorziening. De X-Trail beschikt zelfs over niet minder dan zes bekerhouders, waarvan vier exemplaren zijn uitgerust met een functie die blikjes kan koelen en een beker koffie warm kan houden. De bagageruimte met dubbele vloer is voorzien van een praktische schuiflade.

De Nissan X-Trail Limited Edition is leverbaar met een 141 pk sterke 2,0-liter benzinemotor, een 169 pk sterke 2,5-liter benzinemotor of een 150 pk sterke 2,0-liter dieselmotor. De turbodiesel is voorzien van een roetfilter. De dieselvariant is er enkel met tweewielaandrijving, terwijl de benzineversies beschikken over het All Mode 4×4-systeem. Naast vierwielaandrijving omvat dat systeem ESP, ABS en een netwerk van sensoren om het terrein te analyseren.