Nissan GT-R even in Nederland

Geen reacties

De Nissan GT-R is voor de liefhebber alvast even in Nederland te bewonderen als de auto optreedt tijdens City Racing in Rotterdam als pacecar. Er wordt een exemplaar van de supersportauto speciaal voor dit evenement ingevlogen vanuit Japan.

Nissan haalt de GT-R naar Nederland voor het Rotterdamse evenement City Racing, waarbij onder andere Formule 1-auto’s door de straten van de Maasstad zullen scheuren. De GT-R zal als pacecar voor de raceauto’s uitrijden.

Voor de liefhebbers een kans om de GT-R ‘in het echt’ te bewonderen, aangezien de eerste exemplaren pas in maart 2009 aan de klanten worden uitgeleverd. Tot nu toe heeft Nissan 26 orders genoteerd. Het ‘voorschotje’ van 5.000 euro is door alle toekomstige eigenaren overgemaakt. Nissan Nederland gaat proberen meer GT-R’s los te peuteren van de fabriek in Japan.

Nissan Visscher Amsterdam, de enige dealer die de GT-R mag verkopen, heeft in samenwerking met een klant een speciale GT-R verzekeringspolis ontwikkeld die exclusief blijft voorbehouden aan bezitters van de Japanse sportauto. Deze polis heeft volgens Nissan extra gunstige voorwaarden maar wat die precies zijn geeft het merk nog niet vrij.