Infiniti G35 arriveert in Nederland

Geen reacties

Infiniti, het luxemerk van Nissan, heeft aangekondigd naar Europa te komen, maar nog geen datum bekendgemaakt. Pietersen US Carcenter kan daar niet op wachten en haalt de G35 Sedan nu al naar Nederland. De strakke sedan met 306 pk sterke 3,5-liter V6 is leverbaar vanaf 64.950 euro.

Fred Hoogewoning, directeur van Pietersen US Carcenter heeft hoge verwachtingen van de G35: “De Infiniti kan zich uitstekend meten de Europese sportsedans. De G35 is ontworpen om een pure rijsensatie te leveren in combinatie met een fraai interieur en geavanceerde technologie Daarnaast levert de motor met ruim 300 pk absolute sportwagenprestaties. De auto heeft het comfort van een Amerikaan, de kwaliteit en afwerking van een Japanse auto en het weggedrag van een Europeaan; het beste van drie werelddelen.”

De V6 krachtbron is standaard gekoppeld aan een automatische vijfversnellingsbak, maar is eventueel ook leverbaar met handgeschakelde zesversnellingsbak. De Infiniti G35 zit vol met alle moderne technologieën, zoals four-wheel active steering of ‘intelligent’ all-wheel drive-systeem. De veiligheidsuitrusting bestaat onder meer uit het Advanced Air Bag System (AABS), sensoren voor de gordels, gordelspanners en curtain airbags.