Nissan licht tipje van sluier over GT-R

Geen reacties

Op de Tokyo Motor Show, die eind oktober van start gaat, presenteert Nissan de nieuwe Skyline GT-R. Voortaan vervalt overigens de aanduiding Skyline. In Japan gaat de GT-R ongeveer 7,8 miljoen Yen kosten, omgerekend is dat zo’n 45.000 euro, maar dat is uiteraard nog zonder belastingen.

Na zijn introductie op de autotentoonstelling van Tokyo zal de GT-R nog dit jaar in Japan bij de dealers verschijnen. Begin 2008 moeten de eerste linksgestuurde exemplaren gereed zijn, maar die zijn in eerste instantie alleen voor de Amerikaanse markt bestemd. In Nederland komt de GT-R waarschijnlijk pas eind 2008 in de showroom te staan.

Nissan is voorlopig nog schaars met informatie, maar het heeft al wel vast de eerste foto van het nieuwe model vrijgegeven. Al is deze ook nog niet allesonthullend. Daarvoor zal het wachten zijn tot de Tokyo Motor Show daadwerkelijk van start gaat, al is de kans natuurlijk groot dat voor die tijd meer beeldmateriaal zal uitlekken. Bijvoorbeeld via de speciale website www.gtrnissan.com.