Liever de Dealer geeft auto weg

Geen reacties

De eerste winnaar van de Liever de Dealer webgame heeft vorige week de sleutels van een splinternieuwe Nissan Micra gekregen. Nick Looys uit Veenendaal wist in de eerste periode de meeste banden te wisselen in het spel op lieverdedealer.nl

In totaal zijn er vier spelrondes. Wie na afloop van een periode bovenaan staat in de ranglijst mag een van de vier ter beschikking gestelde auto’s kiezen. Looys verkoos de Nissan Micra boven de Smart Forfour, Ford Ka en Fiat Panda. “Het mooie van de Nissan Micra is dat ik ’m bij dezelfde dealer kan laten onderhouden als mijn andere auto”, vertelt Looys. “In deze dealer heb ik het meeste vertrouwen. Zij hebben gewoon de meeste ‘knowhow’ en ze bieden de beste service. Wat dat betreft kan ik mij prima vinden in de term ‘Liever de Dealer’”.

De webgame maakt onderdeel uit van de landelijke ‘Liever de Dealer’-campagne. De RAI Vereniging, afdeling Auto’s en de NDA zijn deze campagne gestart om Nederland intensief te wijzen op de voordelen van het laten uitvoeren van onderhoud en reparatie bij de merkdealer.