Prijzen Micra C+C bekend

Geen reacties

Nissan heeft de prijslijst van de Micra C+C openbaar gemaakt. De kleine cabrio staat vanaf deze maand in de showrooms, voor een prijs vanaf 20.950 euro. Voor dat bedrag koop je de uitvoering met een 1,4 liter motor met een vermogen van 88 pk.

De basisuitvoering is de Micra C+C Tekna, met standaard bijvoorbeeld elektrisch bedienbare ramen, actieve hoofdsteunen voor de voorstoelen, een radio/cd-speler met 6 speakers en audiobediening op het stuurwiel. Ook centrale portiervergrendeling en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel zijn standaard. Voor het basismodel is ook een nieuwe 1,6 liter benzinemotor beschikbaar, goed voor 110 pk. Deze variant staat voor 21.850 euro in de boeken.

Het topmodel dat Nissan voor de Micra C+C in petto heeft is de Tekna+. Als extras heeft deze onder andere volautomatische airconditioning, gedeeltelijk lederen bekleding, ESP, 16 inch lichtmetaal en een 6 cd-wisselaar. Deze uitvoering is alleen leverbaar met de 1,6 liter motor en verlaat voor 24.650 euro de showroom.

Tussen deze twee uitersten prijken er nog diverse andere uitvoeringen op de prijslijst. Zo is er een Tekna Clima vanaf 22.050 euro, een Tekna Style vanaf 21.550 euro en een Tekna Clima Style vanaf 22.650 euro. Een ding hebben ze allemaal gemeen: een prachtig glazen dak waarmee je heerlijk in de open lucht kunt rijden.