Gecontroleerd op vakantie

Geen reacties

Tijdens de vakantie wil je niet voor verrassingen komen te staan. Zeker niet als het gaat om autopech. Veel merken zien hun klanten daarom nog graag even voordat ze op reis gaan in de werkplaats. Zo ook Nissan dat tot en met 13 augustus de Zomer Meerwaarde Weken organiseert, waarin u voor een schappelijk prijsje even uw vierwieler kunt laten inspecteren.

Tijdens de actieweken kost een Vakantie-Klaar Inspectie 24,50. Voor dit bedrag kijkt de Nissan-dealer de auto na op vitale punten. Accu, koppeling, remmen, schokdempers, uitlaat, ruitenwisserbladen, banden en V-snaar worden uitvoerig gecontroleerd. Verlichting en de diverse vloeistoffen worden natuurlijk niet vergeten. En tot maximaal één liter olie wordt gratis bijgevuld. Wie alleen de belangrijkste zaken wil laten nakijken, kan terecht voor de gratis vijf-minuten-check.

Als de Nissan op alle punten groen licht krijgt van de dealer, dan doet deze er bovendien de Vakantie Service Card bij. Deze kaart geeft tot 1 oktober 2005 recht op gratis hulp in heel Europa bij pech of een ongeval. Mocht het nodig zijn, dan zorgt Nissan zelfs voor een overnachting of vervangend vervoer in het buitenland. En omdat het zomer wordt, heeft de dealer bovendien een heel assortiment aan aantrekkelijk geprijsde accessoires in huis.