Nissan X-TRAIL beperkt leverbaar als Outdoor

Geen reacties

Met de Outdoor-uitvoering voegt Nissan een exclusieve versie toe aan het gamma van de X-TRAIL. Een fiks aantal stoere extras verschaffen de populaire SUV een nóg imposanter voorkomen. De X-TRAIL Outdoor is tevens leverbaar als Van.
In het interieur voegde Nissan diverse luxe accenten toe. Zo is het stuurwiel bekleed met leer. Het audiosysteem is vanaf het stuur te bedienen met geïntegreerde cd-wisselaar. Verder zijn de zitvlakken en rugleuningen van alle stoelen afgewerkt met bekleding in een sportief blauwe tint.

Riante uitrusting

Naast deze aantrekkelijke extras beschikt de imponerende Outdoor over de riante standaarduitrusting van de X-TRAIL Sport Plus. Hiertoe behoren onder meer een automatische airconditioning, gekoelde bekerhouders, voor- én zijairbags, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, een startonderbreker en ABS met EBD.

Uiteraard is het aantrekkelijke Outdoor-actiemodel ook voorzien van het unieke Nissan All Mode 4×4 systeem. Al naar gelang de omstandigheden schakelt dit systeem de aandrijving over van twee- naar vier wielen of omgekeerd. Zo is altijd de juiste hoeveelheid tractie aanwezig en blijft het brandstofverbruik beperkt.

Krachtige motoren

Kopers hebben de keuze uit een benzine- of een dieselmotor. De eerste heeft een inhoud van 2,5 liter en haalt daaruit een royale 165 pk. Hiermee presteert de X-TRAIL zoals zijn uiterlijk doet vermoeden: indrukwekkend. Veelrijders zijn goed bediend met de moderne 2.2 Cdi turbodieselmotor. Met 114 pk combineert deze krachtbron sportief rijden met een aangenaam verbruik.

De Nissan X-TRAIL Outdoor is verkrijgbaar in de kleuren Satin Black, Royal Blue, Pure White en Silver. De grijs kenteken-versie VAN heeft dezelfde uitrustingsspecificaties als de personenuitvoering. Een volledige separatiewand bij de B-stijl scheidt de bagageruimte van het bestuurders- en passagierscompartiment.

Prijzen Nissan X-TRAIL Outdoor

2.5 Outdoor * 34.700,-

2.5 Outdoor automaat * 36.500,- 2.2 Cdi Outdoor * 36.850,-

Prijzen Nissan X-TRAIL VAN Outdoor (excl. BTW en BPM)

2.5 Outdoor * 23.309,-

2.5 Outdoor automaat * 24.405,-

2.2 Cdi Outdoor * 24.618,-