Nissan hoofdsponsor van spetterende funsporttour

Geen reacties

Nissan is hoofdsponsor en naamgever van de Funsporttour 2003. Het automerk verbindt graag haar naam aan zeven letterlijk en figuurlijk spetterende, meerdaagse sportevenementen, die op en langs het water plaatsvinden.
De Nissan Funsporttour past perfect bij het merk, meent Bart van Thienen, Manager PR & Sponsoring bij Nissan Nederland. Nissan koerst af op een nieuw trendy imago. De nieuwe Micra is daar een perfect voorbeeld van, vertelt hij. Trouwens, ook de X-TRAIL, de Primera en de 350Z sportcoupé laten ondubbelzinnig zien dat Nissan een trendsettend en eigenzinnig merk is. Dat gevoel willen we versterken door sponsoring van de Nissan Funsporttour, een trendsettende en eigenzinnige sporthappening. En niet in de laatste plaats: het zijn stuk voor stuk swingende evenementen waarbij zon, water en plezier centraal staan. Daar zijn we als merk graag bij.

DJ op de wal

Het eerste evenement van de Nissan Funsporttour is van 19 t/m 21 april 2003 in Almere. Op het water zijn de deelnemers actief, op de wal mixen een DJ en een presentator de verschillende activiteiten aan elkaar. Op www.funsporttour.nl is de complete agenda van 2003 te vinden. Naast Nissan ondersteunen ook Red Bull, Simmer Style, Stadspromotie Almere, Sinner, Surf-Ski Company en Benq de Nissan Funsporttour. Yorin FM en Lycos zijn de mediapartners van de tour, net als de bladen Surf Magazine, Soul, Funbox en Sportweek.