Actie Nissan X-Trail verlengd

Geen reacties


De uitgebreide en scherp geprijsde optiepakketten voor de Nissan X-Trail blijven voorlopig leverbaar. Het voordeel kan oplopen tot maximaal 3.200 euro.

Voor een bedrag van 495 euro levert de Nissan-dealer een set lichtmetalen 16 inch velgen en mistlampen op de X-Trail 2WD Comfort. Daarnaast zijn parkeersensoren en roestvrijstalen dorpellijsten standaard. En dan is er ook nog een portable navigatiesysteem met kleurenscherm en afstandsbediening, de Navman ICN510 Gold. Alles bij elkaar levert dit optiepakket een voordeel op van 2.500 euro.

Op de 4WD-uitvoeringen van de X-Trail loopt het voordeel nog verder op. Op de 4WD Sport en Sport Outdoor is gratis een compleet geïntegreerd dvd-navigatiesysteem leverbaar. Dit systeem, met birdview-kaartweergave kost normaalgesproken 2.000 euro. Wie liever zelf met een ouderwetse wegenkaart op pad gaat, krijgt 2.000 euro korting op de nieuwprijs.

Als klap op de vuurpijl is de prijs van de speciale versie Sport Outdoor tijdelijk verlaagd met 1.200 euro. Het maximale voordeel op een X-Trail 2.2 dCi Sport Outdoor met navigatie bedraagt niet minder dan 3.200 euro. De Nissan X-Trail is te koop vanaf 26.995 euro voor de 2.0 Comfort 2WD. De optiepakketten zijn leverbaar tot 31 december aanstaande.