Nieuw leven voor Nissan Note

Geen reacties

Ondanks de grote populariteit van de Note, vindt Nissan het toch nodig de compacte MPV een make-over te geven. Het model is niet alleen op een aantal punten verbeterd, er komt ook een nieuwe variant op de markt: de Note Life.

De Note Life is gebaseerd op de Acenta-uitvoering. De Life is te herkennen aan de speciale zwart/rode stoelbekleding, 16-inch lichtmetalen velgen en het donkere privacyglas. De standaarduitrusting bestaat uit onder meer een regensensor en automatisch in- en uitschakelende koplampen. De Note Life is leverbaar met de benzinemotoren van 1,4- en 1,6-liter en de 1,5-liter dCi dieselmotor. De goedkoopste uitvoering kost 18.095 euro.

De Acenta-uitvoering zelf is overigens ook uitgebreid. Net als alle uitrustingsniveaus daarboven. Standaard komt er onder meer een nieuw audiosysteem met geïntegreerd Bluetooth handsfreesysteem bij. De toerenteller krijgt een opvallende witte wijzerplaat en vanaf de Visia-uitvoering wordt er ook in een aansluiting voor een mp3-speler voorzien. Alle versies van de Note zijn voortaan uitgevoerd met nieuwe voor- en achterbumpers. Oplettenden merken wellicht ook dat de antenne van de auto naar achteren is verplaatst. De nieuwe Note is er vanaf 16.245 euro.