Reserveer een Nissan Murano

Geen reacties

De SUV (Sports Utilty Vehicle) is hot in Europa. Dat merkt ook Nissan, vandaar dat zij hún SUV, de Murano nu alvast in de voorverkoop doen. Je kunt m dus nu al bestellen, maar dan moet je nog wel een half jaar geduldig zijn, want hij wordt pas begin 2005 uitgeleverd.

De prijs voor de Nederlandse markt is nog niet exact bekend, maar reken op een prijs van rond de 60.000,-. In Duitsland is de prijs al wel bekend, daar kost hij schrik niet 43.000,-. Een goede zaak, die Europese prijsharmonisatie Ook de standaarduitrusting is niet bekend, maar de Duitse importeur weet te melden dat de volgende zaken af-fabriek op de SUV aanwezig zijn: bi-xenon-verlichting, climate control, elektrisch verstelbare voor stoelen, lederen bekleding, dvd-navigatiesysteem en 18 inch lichtmetalen wielen.

De Nederlandse Murano zal niet of nauwelijks afwijken van de Duitse. De Murano heeft de 3,5 liter V6-motor uit de 350Z, met enkele modificaties om m geschikt te maken voor gebruik in de SUV, en een vermogen van 245 pk.

Tijdens de Autoshow in Parijs die eind oktober plaatsvindt, lanceert Nissan de Murano zoals die er in Europa uit gaat zien. En aangezien er nogal veel niet duidelijk is, lijkt het verstandig nog even tot oktober te wachten.