Prijzen Nissan Micra C+C verlaagd

Geen reacties

De Nissan Micra C+C is in prijs verlaagd. Nissan heeft namelijk de prijzen van alle Micra’s C+C met 2.000 euro verlaagd. daardoor is er nu al een Nissan Micra C+C voor 19.735 euro.

Zowel open als dicht biedt de Nissan Micra C+C veel comfort. Het electrisch weg te vouwen dak kan in slechts 22 seconden onder de achterklep worden opgeborgen. En mochten de weersomstandigheden niet geschikt zijn om open te rijden, dan kunt u toch van de wijde omgeving genieten door het panoramische, glazen C-View dak, een unicum in deze klasse.

Karmann
Voor de Micra C+C heeft Nissan nauw samengewerkt met carrosseriebouwer Karmann in Duitsland. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van cabriolets. Mede door de kennis en deskundigheid van karmann rijdt de Nissan Micra C+C net zo goed als de versie met vast dak en is hij ook net zo veilig en duurzaam.

Dankzij de enorme korting van 2.000 euro is er nu al een Nissan Micra C+C 1.4 Tekna Clima Style voor 21.435 euro. De 1.6 Tekna Clima Style met automatische transmissie is verkrijgbaar voor 23.735 euro, de handgeschakelde versie kost 22.335 euro. De 1.6 Tekna+ verlaat de showroom voor 23.435 euro. De Tekna+ met automatische transmissie kost 1.000 euro extra.