Gratis airco bij Nissan Micra

Geen reacties

Het voorjaar staat voor de deur en dus doet menige autofabrikant modellen met gratis of goedkope airco de deur uit. De Nissan Micra is er zo een, tot en met 30 april wordt deze zonder meerprijs geleverd met airconditioning of zelfs climate control.

Alleen de Visia- en Tekna-uitvoeringen worden tijdelijk uitgerust met gratis airconditioning, wat dus een voordeel van 800,- betekent. De duurste Micra Acenta krijgt gratis climate control mee, een besparing van 1.100,-.

Naast airco of climate control is de Nissan Micra toch al niet karig bedeeld. Standaard zijn onder meer ABS met EBD, elektrisch bedienbare ramen voor, een boordcomputer, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, zes airbags en actieve hoofdsteunen. En dat is nogal wat voor zon kleine auto. Verder is er voor de Micra keus uit vijf verschillende motoren, uiteenlopend van 1,2 liter tot 1,4 liter en twee versies van een 1,5 liter dieselmotor.

De Nissan Micra Visia, is er vanaf 12.485,- voor de driedeursuitvoering. De meer sportieve Tekna-uitvoering kost 13.885,- terwijl op het prijskaartje van de Micra Acenta een bedrag van 14.360,- prijkt.