Nissan Micra met 1.000 euro korting

Geen reacties

Op de Nissan Micra ontvang je tijdelijk bij aanschaf 1.000 euro voordeel. Kies de uitvoering die bij jou past, de korting geldt voor elke versie.

Ook in de maand maart verstrekken de Nissan-dealers 1.000 euro korting op de aanschaf van een nieuwe Nissan Micra. De actie geldt voor alle nieuwe kooporders die je plaatst in maart 2020. De dealer trekt het voordeel van de consumentenadviesprijs af. 

Het maakt daarbij niet uit welke uitvoering je bestelt. Bestel dus de Micra die het beste bij jou past. Bijvoorbeeld de Micra Visia, die met de instapprijs vanaf 19.390 euro (exclusief het voordeel) de meest bereikbare Micra is. Of bestel een Acenta of de N-Connecta die voorzien zijn van het nieuwe NissanConnect-infomediasysteem. De actie geldt ook bij aankoop van een sportieve N-Sport, elegante N-Style of de Tekna met het vijf sterren ‘NCAP’-pack met veiligheidssnufjes.

Deze maand profiteer je bovendien ook van verlengde garantie tot 5 jaar – of 100.000 te rijden kilometer, afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt. De gratis verlengde garantie heeft een waarde van 255 euro. 

Update

Nissan heeft de actie opnieuwe verlengd, tot en met 31 maart 2020. Verlengde garantie toegevoegd.