Mobility Pack bij een Nissan Leaf

Geen reacties

Geïnteresseerd in elektrisch rijden maar last van ‘range anxiety’? Dat is onnodig want wie een Nissan Leaf huurt of koopt kan gratis beschikken over een huurauto voor de lange afstanden.

In de Verenigde Staten hebben ze er een speciale term voor uitgevonden: range anxiety. De angst dat het bereik van een elektrische auto onvoldoende is om de eindbestemming te halen, waardoor je halverwege de rit strandt. Of de vrees dat er onderweg, bijvoorbeeld in je vakantieregio, onvoldoende oplaadmogelijkheden zijn. 

Nissan komt Nederlandse klanten die deze angst herkennen tegemoet. Wie nu een nieuwe Nissan Leaf koopt of leaset krijgt gratis een Mobility Pack, dat bestaat uit een Gold Plus Card voor autoverhuurfirma Hertz. De kaart is voorzien van 12.000 bonuspunten die bij elke Hertz-vestiging inwisselbaar zijn voor een huurauto naar keuze.

Dat is voldoende om bijvoorbeeld 3 à 4 weken op vakantie te gaan in een huurauto uit de B- of C-categorie (compacte auto of kleine middenklasser). Bovendien profiteer je van alle voordelen die een Hertz Gold Plus Card biedt. De kaart blijft tot 3 jaar na afgifte geldig.

Alle voordelen op een rij

  • elektrisch rijden
  • lange afstandsvervoer
  • Hertz-kaartvoordelen

Update

Nissan heeft de actie nogmaals verlengd. Je kunt er nog tot uiterlijk 30 juni 2014 van profiteren.