Nissan Private Lease

Geen reacties

Alleen nog maar wassen en tanken, verder rijd je voor een vast bedrag per maand zonder verrassingen. Met Nissan Private Lease, dat al vanaf 249 euro per maand verkrijgbaar is.

Bij de Nissan-dealer kun je minimaal zes modellen met private lease bestellen. Voor de Micra betaal je slechts 249 euro per maand, all-inclusive. Ook de Pulsar, Juke, Qashqai, X-Trail en nieuwe Leaf zijn voor een vast maandbedrag te rijden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Want Nissan Private Lease is inclusief rijklaarkosten, motorrijtuigenbelasting, premie WA- en Casco-verzekering, pechhulp Europa, reparatie, onderhoud en vervangend vervoer na 48 uur. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • vanaf € 249,-/maand
  • 60 mnd, 10.000 km/jaar
  • Keurmerk Private Lease

De lease-adviesprijs geldt bij 60 maanden en 10.000 km/jaar, voor het Standaard-pakket. Desgewenst kies je een andere looptijd, kilometrage of pakket – dat laatste staat voor de uitrusting van de Nissan. Daarvoor vraagt Nissan een kleine meerprijs. Hetzelfde geldt voor extra verzekeringen en/of een lager eigen risico. De Nissan-dealer maakt graag een offerte op maat voor je. Het Keurmerk Private Lease geldt op alle pakketten. 

Update

Nissan beëindigt de actie op 31 december 2018 of wanneer de voorraad op is. Vanafprijs aangepast naar prijspeil december 2018 (bij een langere looptijd).