Nu te bestellen! De nieuwe Jazz

Geen reacties

Honda Jazz is slimmer dan ooit

Meer informatie?

De nieuwe Honda Jazz is nu al te bestellen!

Neem contact met me op

In september staat de nieuwe Honda Jazz bij ons in de showroom. De nieuwe generatie is slimmer, ruimer en verfijnder dan ooit.

Vanaf september te bewonderen in de showroom

De nieuwe Honda Jazz komt bijna! U kunt hem nu al bestellen vanaf 17.850 euro en vanaf september is de ruime Jazz te bewonderen in de showroom. Dan kunt u zelf zijn nieuwe, dynamische design bekijken en zijn flexibele interieur uitproberen. De goede dingen van de vorige Jazz zijn gebleven, zoals de handige Magic Seats waarmee de bagageruimte in een handomdraai is te vergroten. De nieuwe Jazz is nog ruimer dan het vorige model, door slim gebruik van de ruimte en het nieuwe, grotere platform waarop de auto is gebouwd.

Het nieuwe dashboard met hoogwaardige afwerking kan uitgerust worden met het geavanceerde Honda Connect infotainmentsysteem met aanraakscherm. Hiermee kunt u op internet surfen, online radio beluisteren en realtime verkeers- en weerinformatie opvragen.

Zeer riante standaarduitrusting

Honda geeft de Jazz een zeer riante standaarduitrusting mee. Elke Jazz heeft airconditioning, cruise control, een regensensor en een radio/cd-speler. De Jazz is daarnaast leverbaar met hypermoderne veiligheidssystemen, zoals adaptieve cruise control, een verkeersbordenlezer en intelligente koplampen. De Jazz wordt altijd geleverd met de nieuwe 1,3 liter benzinemotor, die zuiniger en schoner is dan ooit.

Zoals elke Honda heeft de Jazz nog twee troeven in handen: zijn bewezen betrouwbaarheid en hoogwaardige rij-eigenschappen. De nieuwe Jazz biedt met al zijn unieke eigenschappen een ongeƫvenaard totaalpakket.

Meer info over de nieuwe Jazz

Impressie nieuwe Jazz