Honda Civic tijdelijk BPM-vrij!

Geen reacties

Tot € 4.727,- voordeel op de Civic 5-deurs

Tot en met eind juni kunt u een nieuwe Honda Civic kopen zonder BPM te betalen. Dit betekent een voordeel tot maximaal € 4727! De rijk uitgeruste Honda Civic 1.4 Comfort is hiermee bijvoorbeeld al leverbaar voor € 19.763,-!!*

Bekijk snel onze huidige actie-voorraad om te zien of uw favoriete model ertussen staat en profiteer van deze eenmalige actie!
Of vraag direct een offerte aan.

Bekijk de actie-voorraad

De Honda Civic 5-deurs leasen?

De nieuwe Honda Civic is met de gratis BPM actie nu tijdelijk al te leasen vanaf € 349,- p.m. (exclusief brandstof en wegenbelasting). Vraag een direct een offerte aan of kijk op justlease.nl.


*De korting is gelijkwaardig aan het bedrag van de BPM tot maximaal € 4.727,-. Prijs is inclusief 21 % BTW, excl. toeslag voor metaal/parelkleur. Actie geldig op producten besteld tussen 1 en 30 juni 2015 met registratie voor 30 september 2015. Actie enkel geldig voor particulieren en niet te combineren met andere acties. Model voorgesteld bij wijze van voorbeeld, afgebeeld met accessoires en/of fabrieksopties. Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom.