Dacia Lodgy nu ook als Stepway

Geen reacties

De Dacia Lodgy Stepway: die hadden we nog niet. Dacia start volgende maand al met de verkoop van de stoere MPV.

Dacia heeft de Lodgy van stoere Stepway-elementen voorzien. De MPV heeft net als de andere Stepway-modellen van Dacia zwarte beschermingsranden aan de onderkant van de carrosserie en langs de wielkasten. Onder de voor- en achterbumper zijn aluminiumkleurige beschermingsplaten aangebracht.

De dakrails, spiegelkappen en 16 inch lichtmetalen wielen zijn uitgevoerd in ‘dark metallic’. Op de voorschermen heeft Dacia een groot ‘Stepway’-opschrift aangebracht. Binnenin vallen vooral de blauwe accenten op en de blauwe opdruk ‘Stepway’ op de stoelen op.

De Lodgy Stepway is altijd rijk uitgerust, met onder andere airconditioning, een navigatiesysteem, een radio met mp3-mogelijkheid, cruise control en parkeersensoren. Qua motoren is er keus uit de 110 pk sterke TCe-benzinemotor en een dCi-dieselmotor met evenveel vermogen. Dacia levert de Stepway-uitvoering in vijf verschillende kleuren, waaronder het Blue d’Azurite dat je op de foto’s ziet. Deze kleur is exclusief op de Stepway te verkrijgen. De prijzen beginnen bij 18.790 euro, voor de vijfzitsuitvoering met benzinemotor. De versie met zeven zitplaatsen kost 900 euro meer.