Een Dacia Duster pick-up, waarom niet?

Geen reacties

Een betaalbare pick-up van Dacia, een goed idee of niet? Op de autoshow van Sao Paulo staat een concept car als voorbode van de Duster pick-up.

Op de autoshow van Sao Paulo debuteert de Duster Oroch. In de grille prijkt een Renault-logo, omdat de Duster in Brazilië als Renault wordt verkocht. Toch willen we je de Oroch Concept niet onthouden, omdat een goedkope pick-up wellicht voor Nederland interessant kan zijn.

De Renault Duster Oroch is een echte showcar, maar onder de hippe aankleding schuilt een serieuze auto. De cabine biedt ondanks de toevoeging van een grote laadbak nog steeds plaats aan vijf personen. Dat interieur is voor de gelegenheid aangekleed met oranje accenten. Renault zegt dat de aankleding is geïnspireerd op de sfeer die past bij kitesurfen.

In Nederland zijn er maar weinig betaalbare pick-ups te verkrijgen. Fiat verkocht tot voor kort de Strada in ons land. Ook dit model vindt zijn oorsprong in Brazilië en daarom zou het zomaar eens kunnen dat Dacia overweegt om de productieversie van deze auto naar Europa te halen.