Nieuwe uitvoering Dacia Sandero en Logan MCV

Geen reacties

Na de Duster komt Dacia nu met Anniversare-uitvoeringen van de Sandero en Logan MCV. Het merk viert op deze manier haar vijfjarige jubileum op de Nederlandse markt.

Het assortiment van de Dacia Sandero en Logan MCV wordt uitgebreid met de Anniversare-uitvoering. Die is gebaseerd op het bestaande Ambiance-uitrustingsniveau maar heeft als extra’s nieuwe bekleding met witte details, satijn-chroomlook afwerkingsdetails, een radio/cd/mp3-speler met bediening op het stuur en mistlichten aan de voorzijde.

Mocht je airconditioning wensen dan levert Dacia deze voorziening voor slechts 395 euro extra. De prijs van de Sandero Anniversare bedraagt 9.290 euro, de MCV ‘doet’ 11.990 euro.

Tegelijk met de introductie van de nieuwe uitvoering voert Dacia wat wijzigingen door. Het interieur van de meest luxe Laureate-uitvoering is voortaan antracietkleurig met grijze afwerkingsdetails. Verder is de eerder genoemde radio/cd-speler met mp3-ondersteuning voortaan als optie verkrijgbaar op de Ambiance en Laureate.