Dacia Sandero Stepway kost 11.495 euro

Geen reacties

Dacia heeft de prijs bekend gemaakt van de Sandero Stepway. De stoere budgetauto is slechts in een uitvoering leverbaar en kost 11.495 euro. In september staat de auto in de showroom.

Dacia maakt de prijs bekend van de nieuwe Sandero Stepway. De auto is alleen leverbaar met de 90 pk sterke 1.6 benzinemotor. Het prijskaartje vermeldt 11.495 euro. De uitrusting van de Stepway is gebaseerd op die van de bestaande Ambiance en omvat zaken als stuurbekrachtiging, mistlichten vóór en centrale portiervergrendeling. Wie meer luxe wil moet de optielijst erbij pakken.

Standaard krijg je als koper behoorlijk wat uiterlijke opsmuk. We noemen: tweekleurige bumpers, chroomkleurige beschermplaten, dakrails, donkere koplampbehuizing, chroomkleurige grillestrip, 16 inch lichtmetalen wielen, chroomkleurige buitenspiegels, portiergrepen en skirts met satijnglans en een chroomkleurige uitlaatpijp. De Stepway heeft 20 mm meer bodemspeling dan zijn minder wilde broertjes.

In het interieur vinden we speciale zwarte bekleding met witte siernaden en verschillende grijze elementen op het dasboard en de portieren. Dacia levert de Stepway in slechts drie kleuren, waarvan twee tinten grijs. De andere kleur is donkerrood. De Stepway staat in september in de showroom maar voor wie niet kan wachten opent Dacia op 1 juli al de orderboeken.