Gratis Dacia Airco Check

Geen reacties

Tijdelijk is de Dacia Airco Check gratis. Bovendien worden aircoreiniging en -servicebeurt aangeboden met korting. Zo kun je dankzij de Dacia-dealer weer een frisse neus halen.

Ga je er regelmatig op uit met je Dacia, denk dan eens aan de Airco Check. Want na verloop van tijd ontwikkelen zich in het aircosysteem schadelijke bacteriën en schimmels die luchtjes en lichamelijke klachten kunnen veroorzaken. Een slecht werkende airco verbruikt daarnaast meer energie, werkt trager en kan defecten gaan vertonen. 

Alle reden dus om een bezoekje te brengen aan de Dacia-dealer voor de Airco Check. Wel, we hebben nóg een extra reden: de Dacia Airco Check is er momenteel gratis. Constateert de dealer dat de airconditioning niet helemaal goed functioneert dan heeft ‘ie bovendien twee servicepakketten in de aanbieding. 

Het eerste is de Airco Reiniging Service, tijdelijk van 39 voor 29 euro: naast het desinfecteren van de airconditioning wordt, indien nodig, het pollenfilter vervangen. De staat van de leidingen en (temperatuur)werking van de airco worden geïnspecteerd.

Nummer twee is de Airco Servicebeurt, nu van 139 voor 99 euro: hierbij wordt ook het koudemiddel vervangen en de compressorolie bijgevuld. De dealer voert bovendien een lektest uit. Zo kun je weer veilig een frisse neus halen in je Dacia.