Dacia Série Limitée Robust

Geen reacties

Standaard is de Dacia Série Limitée Robust voorzien van geïntegreerde mistlampen vóór en het Plug & Radio-audiosysteem. Zonder meerkosten.

Dacia biedt van alle modellen weer een beperkt leverbare versie aan. Deze Série Limitée Robust wordt standaard voorzien van geïntegreerde mistlampen vóór en het Plug & Radio-audiosysteem inclusief USB-aansluiting en Bluetooth. Daar betaal je helemaal niets voor want de Série Limitée Robust-uitvoeringen hebben de prijs van de instapversies.

De Dacia Sandero Robust is zelfs voordeliger dan de andere Sandero-uitvoeringen. Net als de Dacia Logan MCV Robust is de Sandero Robust ook leverbaar in bi-fuel uitvoering (lpg G3). De twee hebben een TCe 90-benzinemotor. De Dacia Dokker en Lodgy zijn als Robust te bestellen met TCe 115 benzinemotor, net als de Duster (alleen met voorwielaandrijving). 

Voordelige opties

Speciaal voor de Série Limitée Robust worden twee opties tegen voordelige meerprijs aangeboden. De metaallak Brun Tourmaline is exclusief leverbaar voor deze limited edition (overigens is de Robust ook in andere kleuren leverbaar). De lichtmetalen wielen zijn te verkrijgen in Dark Metal, aluminiumkleur of Aconit-grijs, afhankelijk van het te bestellen model. Vraag de Dacia-dealer naar de exacte mogelijkheden en prijzen.