20 procent korting op banden Dacia

Geen reacties

Of het nu zomer of winter is, de juiste band zorgt voor veilig rijden. Toch hoef je niet duur uit te zijn. Dacia geeft tijdelijk 20 procent korting op banden.

Om veilig aan te komen dient je auto altijd van de juiste banden voorzien te zijn. In de zomer betekent dat een harde, stevige band die bestand is tegen het hete asfalt. Een die voldoende grip en acceleratie geeft. In de winter, of wanneer de temperatuur onder de 7 graden Celsius daalt, is een winterband aanbevolen. Die biedt een betere wegligging en kortere remweg op natte, gladde en besneeuwde wegen. 

Let er ook op dat het profiel van je banden nog diep genoeg is. Zo krijgt een winterband, zodra het profiel minder dan 5 mm diep wordt, vergelijkbare eigenschappen als een zomerband. Dan verdient het aanbeveling de winterbanden te vervangen door nieuwe. 

Dat hoeft niet duur te zijn. Zeker niet bij budgetmerk Dacia. Tijdelijk bieden de Dacia-dealers A-merk banden aan met 20 procent korting. Dat zijn zowel zomer- als winterbanden van bijvoorbeeld Michelin of Continental. Je kunt kiezen voor losse banden of een volledige set voorgemonteerd op stalen velgen. 

Rekenvoorbeeld wielset met winterbanden
Verkoopadviesprijs € 549,00
Af: 20 procent voordeel  – € 109,80
Actieprijs € 439,20