Gratis airco check bij Dacia

Geen reacties

De zomer kondigt zich aan dus een goed functionerende airco is extra belangrijk. Dat kan nu goedkoop bij de Dacia-dealer. De controle is zelfs gratis. 

Tijdelijk wordt de airconditioning van je Dacia gratis door de dealer gecontroleerd. De Dacia-dealer zal je na afloop een vrijblijvend advies verstrekken over eventueel benodigd onderhoud. Gelukkig is dat gedurende de actieperiode ook in de aanbieding. 

Voor een airco reiniging betaal je nu geen 39 maar slechts 29 euro. Het aircosysteem wordt daarbij gedesinfecteerd en het pollenfilter zo nodig vervangen. Ook op de airco servicebeurt ontvang je korting. Je betaalt nu slechts 129 euro, inclusief het koudemiddel dat wordt vervangen en de compressorolie die wordt bijgevuld. Ook wordt een test uitgevoerd om een eventueel lek op te sporen. 

Behalve toegenomen temperatuurcomfort zal de airco na het onderhoud minder energie verbruiken. Ook zijn minder snel defecten te verwachten. Bovendien zul je geen geurtjes (meer) ruiken of lichamelijke klachten ontwikkelen want de bacteriën en schimmels zijn opgeruimd. En zo kun jij en je gezin opgeruimd de zomer doorkomen.