Dacia 10th Anniversary-modellen

Geen reacties

Dacia trakteert. De 10th Anniversary-uitvoeringen zijn veelal voordeliger dan de reguliere maar daarentegen wél voorzien van extra accessoires. 

Dacia is 10 jaar actief op de Europese markt. Dat viert het budgetmerk door de klanten te trakteren. Vanaf medio april bieden de dealers de beperkt verkrijgbare 10th Anniversary-uitvoeringen aan van alle Dacia-modellen. Deze zijn voorzien van extra accessoires maar veelal goedkoper dan de Lauréate-uitvoering waarop ze gebaseerd zijn. 

Neem bijvoorbeeld de Dacia Lodgy vijfzitter. In Lauréate-uitrusting en met TCe 115-motor kost deze normaliter 17.690 euro. De Lodgy 10th Anniversary TCe 115 wordt echter aangeboden voor 15.990 euro, een voordeel van 1.700 euro. Toch heeft dit jubileummodel lichtmetalen wielen en spiegelkappen in de kleur Dark Metal, blauwe interieurdetails plus sierstiksels. 

Optioneel is voor de speciale modellen de metaallakkleur Blue Cosmos beschikbaar. Ook kan het nieuwe Dacia Media Nav Evolution-navigatiesysteem met 7 inch touchscreen exclusief worden bijbesteld. Dit biedt onder meer Bluetooth en smartphone-koppeling. Verder zijn de meeste jubileummodellen te bestellen in combinaties met TCe-benzine- en dCi-dieselmotoren.

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • met extra accessoires
  • toch voordeliger
  • veel keuze

Update

De jubileumuitvoeringen zijn niet langer van alle Dacia-modellen leverbaar.