Dacia Sandero Série Limitée Blackline

Geen reacties

Tijdelijk is er een topmodel van de Dacia Sandero. Deze Série Limitée Blackline is voorzien van extra uitrusting tegen een aantrekkelijke prijs. 

Moederbedrijf Renault brengt met enige regelmaat Séries Limitées uit. Het zijn stuk voor stuk Renault-modellen die bedeeld worden met mooie, extra accessoires tegen een aantrekkelijk prijsje. Nu is er ook zo’n ‘limited edition’ van de Dacia Sandero: de Blackline. 

De naam van het tijdelijke model verwijst naar de hoogglans zwarte elementen van deze Sandero, bijvoorbeeld de B-stijl, de buitenspiegelkappen en de omlijsting op het dashboard. Ook is het interieur van de Sandero Blackline met chroom bedeeld. Als extra’s zijn toegevoegd 15 inch lichtmetalen wielen ‘Dark Metal’, cruise control en een met leder bekleed stuurwiel. 

Onder de acht lakkleuren waarin het actiemodel wordt aangeboden zit Gris Comète, een grijstint die alleen op deze gelimiteerde uitvoering verkrijgbaar is. De Sandero Série Limitée Blackline verschijnt alleen met TCe 90-turbobenzinemotor. De prijs ligt op 12.690 euro, slechts 500 euro boven die van de Sandero Lauréate. Maar die heeft al die mooie features niet.