Dacia Série Limitée Techroad

Geen reacties

Dacia presenteert een beperkt verkrijgbare uitvoering. De Série Limitée Techroad onderscheidt zich door de rode kleur, het robuuste uiterlijk en de comforttechniek. En door de aantrekkelijke prijs.

Bovenop het gamma van de Dacia Duster wordt een tijdelijke topuitvoering aangeboden, de Série Limitée Techroad. Deze gelimiteerde uitvoering is tevens verkrijgbaar van de Dacia Sandero Stepway, Logan MCV Stepway, Dokker en Lodgy Stepway. De Techroad is comfortabel om mee te rijden dankzij de nieuwste technische snufjes. Het uiterlijk is onderscheidend door de Rouge Fushion lakkleur en de rode details. De ‘limited edition’ modellen krijgen de extra’s mee tegen een Dacia-prijsje. 

Neem de Dacia Duster: normaliter is de Duster Prestige de meest luxe uitvoering. De Duster Série Limitée Techroad krijgt daar – voor slechts 600 euro extra – een keur aan extra’s bij. Zoals de elektronische airco, de handsfree card om de auto te ontgrendelen en de achteruitrijcamera. De Duster wordt tevens verfraaid met 17 inch Maldive-design lichtmetalen wielen, spiegelkappen in hoogglans zwart, speciale interieurbekleding, rode accenten en de lakkleur Rouge Fusion. 

Deze Duster is met twee motoriseringen leverbaar, zoals gezegd tegen een Dacia-prijsje: vanaf slechts 23.780 euro. Vraag de Dacia-dealer naar de beschikbaarheid en prijzen van jouw favoriete Série Limitée Techroad.