Dacia Private Lease vanaf 229 euro per maand

Geen reacties

Wie wel de lusten maar niet de lasten wil, rijdt een Dacia met Private Lease. Het maandtarief is inclusief alle vaste kosten, al vanaf 229 euro voor de Sandero. 

Wat is makkelijker dan een Dacia tegen een vast maandbedrag te rijden, inclusief alle vaste kosten? En als er iets nodig is, bijvoorbeeld onderhoud, dit door de Dacia-dealer te laten regelen? Dat kan als je kiest voor Dacia Private Lease. Je rijdt de Sandero al vanaf 229 euro per maand, all-inclusive. Je betaalt alleen nog variabele kosten, in het bijzonder de brandstof. 

Ook de Logan MCV (vanaf 259 euro per maand) en de nieuwe Duster (vanaf 349 euro per maand) zijn door consumenten te leasen. De actietarieven gelden voor een contract van 60 maanden waarbij je jaarlijks 10.000 euro ver kunt rijden. Na afloop van het contract lever je de auto gewoon weer in bij de Dacia-dealer. Van aanschaf tot inlevering: de dealer is je vaste aanspreekpunt. 

Alle voordelen op een rij

  • all-in private lease
  • al vanaf € 229,-/maand
  • naar wens aanpasbaar
  • ook op de nieuwe Duster

Naast het Basis-pakket is Dacia Private Lease er ook in Comfort- en Luxe-pakket; daarbij is de Dacia rijker uitgerust. Ook kun je, eveneens tegen kleine meerprijs, ervoor kiezen het eigen risico te verlagen (tot 0 euro) en/of extra verzekeringen toevoegen. Tot slot zijn kilometrage en looptijd naar wens aan te passen. Vraag de Dacia-dealer naar een berekening op maat. Het leaseproduct valt onder het Keurmerk Private Lease.

Update

Dacia heeft deze actie tot onbepaalde datum verlengd.