Dacia 50/50 Deal

Geen reacties

Betaal slechts de helft van je nieuwe Dacia aan en rijd ermee weg. De rest betaal je uitgespreid over 48 maandtermijnen.

Bij aankoop van een nieuwe Dacia kun je gebruikmaken van de 50/50 Deal: je mag er al in wegrijden als je minimaal de helft van het aankoopbedrag betaald hebt. De rest van de prijs wordt gefinancierd met de 50/50 Deal. 

Daarover berekent Dacia Financial Services slechts 1,9 procent rente – dat is 6 procent lager dan het standaardtarief buiten de actieperiode. Dat scheelt iedere maand weer een lekker bedragje. In de 48 maanden die volgen op de aflevering los je telkens een maandtermijn af, inclusief rente. Na 4 jaar is alles betaald – een slottermijn is dan ook niet nodig. 

Rekenvoorbeeld Dacia Lodgy 7-zits
Consumentenadviesprijs € 19.050,-
Aanbetaling bij aflevering: 50% – € 9.525,-
Het resterend bedrag vormt het krediet € 9.525,-
Maandbedrag € 206,-
Na 48 maanden betaald € 9.899,-

Als je meer dan 50 procent aanbetaalt wordt het maandbedrag natuurlijk lager. Voor het krediet geldt een acceptatieprocedure waarbij je persoonlijke gegevens worden getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Vraag de Dacia-dealer naar een offerte op maat. 

Update

Dacia Financial Services beëindigt deze actie op 3 september 2017. Uiterlijke registratie van de Dacia ligt op 31 december. De prijzen van de modellen zijn licht aangepast, de actie blijft ongewijzigd.