1. Renault Scénic met Energy TCe-motor nu te bestellen

  16 december 2017

  De door Renault aangekondigde nieuwe TCe-benzinemotor is vanaf heden verkrijgbaar in de Scénic en Grand Scénic. Hier vind je alle prijzen.

  Lees meer
 2. Zelfrijdende Renault Symbioz komt tot leven

  8 december 2017

  Renault heeft een rijdend prototype gebouwd van de Symbioz. Het merk liet dit studiemodel eerder dit jaar al zien op de autoshow van Frankfurt, maar de auto komt nu pas tot leven.

  Lees meer
 3. Renault introduceert nieuwe benzinemotor, Scénic krijgt primeur

  8 december 2017

  Renault komt met een nieuwe benzinemotor, die volgend jaar in stappen wordt uitgerold over het hele gamma. De Scénic krijgt de primeur, in maart.

  Lees meer
 4. Nieuwe stap zelfrijdende Renault: obstakels ontwijken

  7 november 2017

  De Renault Groep heeft een nieuwe stap gezet in autonoom rijden: een zelfrijdende Renault Zoe kanleren net zo goed obstakels te ontwijken als een professionele testrijder.

  Lees meer
 5. Vijfjarenplan Renault: meer elektrische auto’s, veel nieuwe modellen

  6 oktober 2017

  Renault heeft zijn vijfjarenplan gepresenteerd. Tussen nu en eind 2022 komt het merk met 21 nieuwe modellen, waaronder drie aanvullingen op het assortiment. Ook wil Renault over 5 jaar acht elektrisch aangedreven auto’s in de showroom hebben staan.

  Lees meer
 6. Is de nieuwe Renault Mégane R.S. de nieuwe auto van Max?

  14 september 2017

  Renault heeft op de IAA in Frankfurt de nieuwe Mégane R.S. onthuld. Onder de indrukwekkende aankleding schuilt een 1,8 liter turbomotor met 280 pk.

  Lees meer
 7. Renault Symbioz Concept: mysterieuze toekomst

  12 september 2017

  Hoe ziet automobiliteit in de toekomst eruit? Het is een vraag die alle autofabrikanten stellen, Renault waagt zich aan een antwoord op de IAA in Frankfurt met de Symbioz Concept.

  Lees meer
 8. Symbioz conceptcar toont Renault van de toekomst

  4 september 2017

  Wat kunnen we van Renault verwachten in het jaar 2030? Het merk laat dit volgende week zien aan de hand van de conceptcar Symbioz.

  Lees meer
 9. De Renault Alaskan komt nu naar Europa

  3 september 2017

  De Europese introductie van de pick-up Renault Alaskan is aanstaande. Als eerste komt de vierwielaangedreven Double Cab-uitvoering. Tijd voor meer informatie en foto’s.

  Lees meer
 10. Nieuwe uitvoering Série Signature Limousin van Renault Talisman

  26 juli 2017

  Renault voegt een nieuwe uitvoering toe aan het assortiment van de Talisman. De chic klinkende Série Signature Limousin-uitvoering is per direct te verkrijgen.

  Lees meer