1. Nieuwe Renault Mégane R.S. heeft vierwielbesturing

  23 juni 2017

  De onthulling laat nog even op zich wachten, maar Renault geeft wel alvast wat technische details van de nieuwe Mégane R.S. vrij. Zo weten we nu dat de sportieve Mégane vierwielbesturing krijgt.

  Lees meer
 2. Initiale Paris-behandeling voor Renault Scénic

  31 mei 2017

  Renault kleedt de Scénic aan als luxe Initiale Paris. In september komt de nieuwe uitvoering op de markt.

  Lees meer
 3. Grand Prix Monaco toneel van onthulling nieuwe Renault Mégane R.S. [update]

  23 mei 2017

  Renault gebruikt de Grand Prix van Monaco om de nieuwe Mégane R.S. voor het eerst aan de wereld te tonen. Aanstaande vrijdag stuurt F1-coureur Nico Hülkenberg het nieuwe model over het stratencircuit.

  Lees meer
 4. Deze Renault Kangoo Z.E. kan draadloos opladen tijdens het rijden

  19 mei 2017

  Renault test samen met diverse partners een systeem dat het mogelijk maakt om een elektrische auto rijdend op te laden met inductietechniek in het wegdek. De veelbelovende techniek wordt de komende tijd verder verbeterd.

  Lees meer
 5. Nieuwe Renault Mégane R.S. toont kont

  6 mei 2017

  De eerste foto van Renaults nieuwe Mégane R.S. is uitgelekt. We zien de achterkant van een Renault Mégane die de traditionele Renault Sport-behandeling heeft ondergaan. Een pronte diffuser, grote centrale uitlaat en uitgeklopte wielkasten maken daar naar goed gebruik deel van uit.

  Lees meer
 6. Renault Koleos komt in twee uitvoeringen

  2 mei 2017

  Renault start per direct met de verkoop van de nieuwe Koleos. De vanafprijs bedraagt 42.790 euro, proefrijden kan vanaf volgende maand.

  Lees meer
 7. Vernieuwde Renault Captur niet duurder

  20 april 2017

  Renault heeft de prijzen van de vernieuwde Captur vastgesteld. De vanafprijs van 19.190 euro is hetzelfde, maar de uitvoeringen zijn gewijzigd.

  Lees meer
 8. Nieuwe Renault Mégane R.S. komt nog dit jaar

  2 april 2017

  Renault kondigt aan dat de nieuwe Mégane R.S. nog dit jaar onder het doek vandaan kruipt. Om die bewering kracht bij te zetten krijgen we alvast een beeld te zien van de nieuwe Mégane R.S. die, inderdaad, onder het doek staat.

  Lees meer
 9. Nieuwe neus voor Renault Captur

  2 maart 2017

  Renault vernieuwt een van zijn meest succesvolle modellen, de Captur. Het ontwerp van de auto sluit nu weer bij dat van de recente modellen van Renault.

  Lees meer
 10. Alpine A110 eindelijk te zien

  28 februari 2017

  We hebben er lang op moeten wachten maar nu komt ‘ie er eindelijk: de Alpine A110 debuteert op de autosalon van Genève. Vandaag is het tijd voor de eerste officiële foto.

  Lees meer