Geen reacties

Pakjesavond op 5 december? Cadeautjes onder de kerstboom? Renault pakt grootser uit: met kortingen tot wel 3.500 euro op de meeste nieuwe modellen.

Ben jij iemand die de gekste surprises in elkaar knutselt? Die met de duurste presentjes aan komt zetten? Laat je deze feestdagen overtroeven door Renault, dat groots uitpakt. Op de meeste nieuwe Renault-modellen ontvang je bij aankoop een flinke korting, tot wel 3.500 euro.

Hoe hoog het voordeel is hangt af van het model, de carrosserievariant (bijvoorbeeld hatchback of stationcar) die je bestelt en van het modeljaar. Koop je bijvoorbeeld de huidige Renault Clio Estate nieuw, dan bespaar je 3.500 euro. Je zou kunnen zeggen dat je de stationwagon-uitvoering krijgt voor de prijs van de hatchback, of eigenlijk: voor nóg minder. 

Vraag de Renault-dealer naar de actieprijs van de Renault van jouw wensen. En wil je dat het merk nóg grootser voor je uitpakt: je kunt dit voordeel combineren met het financieringsaanbod van Renault Flex Choice (uitgebreid beschreven elders in deze rubriek). 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld