Geen reacties

Hoe meer diensten je tegelijk met Renault Flex Choice afsluit, des te minder rente betaal je voor deze financiering. Zo breng je de rente terug van 5,9 naar 2,9 procent.

Flex Choice, de naam zegt het al: er bestaat bijna geen financieringsproduct dat zo flexibel is samen te stellen. Met dit aflopend krediet kunnen consumenten een nieuwe Renault-personenauto bijna geheel (minimaal 1.000 euro, geen maximum) of gedeeltelijk gespreid afbetalen. Je kiest zelf de looptijd (24 tot 60 maanden) en of je wel of niet gebruikmaakt van een slottermijn. 

Daarnaast kun je Flex Choice uitbreiden met een of twee services. Kies je voor Garantieplus dan wordt de fabrieksgarantie van je nieuwe Renault verlengd én kun je gebruikmaken van Europese pechhulp. Kies je MyRevision dan krijg je het voorgeschreven onderhoud tegen een vaste prijs. Beide diensten bijbestellen kan ook, want hoe meer diensten des te lager de financieringsrente. Met een van de twee services brengt Renault Financial Services de standaardrente van 5,9 procent omlaag tot 3,9 procent. Met beide diensten betaal je niet meer dan 2,9 procent rente.

Alle voordelen op een rij

  • financiering 5,9%
  • 3,9% met 1 dienst
  • 2,9% met 2 diensten
  • flexibel samen te stellen

De twee diensten zijn desgewenst mee te financieren. Wil je het maandelijks af te lossen bedrag nog verder verlagen, dan kun je kiezen voor een slottermijn. De hoogte daarvan hangt af van de verwachte waarde die de Renault heeft na afloop van het contract. Vraag de Renault-dealer om een berekening op maat. 

Update

Renault heeft de actie verlengd van 1 oktober tot en met 31 december 2018. Op laatstgenoemde datum dient de Renault ook te zijn geregistreerd. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld